Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014


       Γεια σας κορίτσια μου στο σημερινό μου post  θα σας μιλήσω για ένα προιόν για τα μαλλιά είναι το PANTENE PRO-V  ένα spray ενδυνάμωσης της τρίχας όπου η σύνθεση του περιέχει βιταμίνη Β7.

    Το συγκεκριμένο προιόν ισχυρίζεται ότι είναι ένα σύστημα αντιγήρανσης PANTENE PRO-V όπου διατηρεί τον όγκο την λάμψη , απαλότητα ,ενυδάτωση ,επανόρθωση της φθοράς και ελαστικότητα στις άκρες , είναι στα 150ml η μυρωδιά του δεν είναι καθόλου ενοχλητική μπορώ να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ψεκάζοντας στο σε στεγνα αλλά και σε βρεγμένα μαλλιά αλλά προσοχή τοποθετώ το προιόν στην ρίζα των μαλλιών μου και έπειτα κάνω ένα ελαφρύ μασαζ στο τρυχωτο της κεφαλής . Προσωπικά το συγκεκριμένο προιόν  μου άρεσε πολύ παρατήρησα ότι όταν το έβαζα και αφού στέγνωνα τα μαλλιά μου αισθανόμουν ότι το μαλλί μου είχε περισσότερο όγκο ήταν πιο ενυδατωμένη η ρίζα μου αλλά όχι να δημιουργεί λάδωμα της τρίχας και γενικά ένοιωθα τα μαλλιά μου πιο γεμάτα λές και είχα προσθέσει μαλλιά για να το πω πιο απλά . 
    Γενικά έμεινα ευχαρηστημένη και θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά και να το δοκιμάσετε η τιμή του είναι αρκετά καλή , δυστυχώς το έχω αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι την τιμή του, αλλά δεν νομίζω να είχε πάνω από 6€ .
Αυτό λοιπόν ήταν το σημερινό μου post και πια είναι η γνώμη μου για το συγκεκριμένο προιόν, ελπίζω να σας βοήθησα.
Πολλά φιλιά και θα τα ξαναπούμε σε ένα άλλο post .  Κisses!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου